Trepezari dhe Tavolina

Trepezari

Në Albed mund të gjeni ato trepezari të cilat janë të përshtatshmë për të mbledhur familjet dhe për të krijuar kujtime me anë të ushqimit. Trepezaritë e Albed janë të dizajnuara me kujdes e përkushtim. Nga qoshet e lëmuara në ato katrore, trepezaritë janë të krijuara në atë mënyrë që të akomodojnë një numër të madh të anëtarëve të familjes. Trepezaritë e Albed mund t’i gjeni të llojeve të ndryshme, modern, klasike, me ose pa kombinim të materialeve.

Info

Kontakti
  • /