Garnitura dhe
TV Komoda

Dhoma Dite

Krijojeni vendin si dhe ngrohtësinë e shtëpisë suaj me dhoma të ditës Albed. Edhe nëse doni mobile klasike, apo modern, ato mund t’i gjeni në Albed. Mobilet tona të dizajnuara e të krijuara me materiale të cilësisë së lartë, si dhe me kombinim të tyre me shumë kujdes që të ofrojnë rahati, freski si dhe pastërti. Me mobilet Albed ju mund të kompletoni dhomën tuaj ashtu siç e keni ëndëruar.

Info

Kontakti
  • /